صفحه اصلی » بهترین روش واردات از چین

بهترین روش واردات از چین

بهترین روش واردات از چین

چین که از آن به عنوان دومین اقتصاد جهانی یاد می شود، در طی سه دهه گذشته به دلیل قیمت بسیار پایین محصولات و زنجیره تامین قدرتمند، سود بسیار خوبی را برای تاجرین به ارمغان می آورد. انتخاب بهترین روش واردات از چین نه تنها می تواند  بر سوددهی شما تاثیر مستقیم داشته باشد، بلکه فرایند خرید و فروش را نیز تحت الشعاع قرار می دهد. از آنجایی که ما در شرکت پامیکا سالهاست با بازرگانان معتبر از کشورهای مختلف همکاری می کنیم، امروز قصد داریم تجربیات خود را به عنوان یک شریک تجاری در چین با شما به اشتراک گذاشته و کمک کنیم بهترین روش واردات از چین را بر اساس کشوری که در آن حاضر هستید، اتخاذ کنید.

 

مزایای واردات کالا از چین چیست؟

بسیاری از تاجرین، سودآوری واردات از چین را به عنوان تنها دلیل همکاری با این کشور عنوان کرده اند. ولی دولت چین در طی چند سال گذشته استراتژی های زیادی را اتخاذ کرده تا این برچسب را از چین برداشته و محصولات این کشور را به عنوان پیشتاز خلاقیت و نوآوری معرفی کند. به عنوان مثال در صنعت محصولات آشپزخانه تمامی محصولات کاربردی که در آمازون مشاهده می کنید، در چین تولید می شوند و این کشور گوی سبقت را از برندهای خاص اروپایی ربوده است.

در همین حین از آنجایی که چین به عنوان یک هاب تجاری شناخته می شود، این امکان میسر است که بازرگانان با همکاران تجاری خود آشنا شده و بتوانند فعالیت های خود را گسترش دهند. در اصل، چین را دیگر نمی توانید تنها به عنوان یک تولید کننده معرفی کنید، زیرا که گسترش فعالیت این کشور به حدی می باشد که تمامی جنبه های یک تجارت موفق را برای بازرگانان میسر می کند.

 

آیا واردات از چین سودآور است؟

برآوردهای مالی انجام گرفته توسط شرکت های تحلیل داده نشان می دهد که واردات از چین حداقل 25 درصد سود برای بازرگانان به همراه دارد. این میزان در صورتی که بازرگان و یا شرکت های تجاری روش درست همکاری را انتخاب کنند، به بیش از 200 درصد میرسد. باید بگوییم که چنین میزان سودی در کمتر جای دیگری دیده می شود. برخی از تاجرینی که در بحث دراپ شیپینگ از چین فعالیت می کنند، گزارش هایی از سود 500 درصدی را ثبت کرده اند که همین مسئله اهمیت انتخاب بهترین روش واردات از چین را نشان می دهد.

چگونه از چین کالا وارد کنیم

چگونه از چین کالا وارد کنیم؟

در صورتی که قصد دارید میزان سوددهی خود را به حداکثر برسانید، باید تفکر سنتی را کنار زده و به دنبال روش های جدید باشید. در همکاری تجاری با چین داستان بسیار متفاوت بوده و شما باید دید هالستیک و وسیعی نسبت به این موضوع داشته باشید. تحت تاثیر همین تغییر نگرش در تعامل با چین است که بسیاری از شرکت ها باید استراتژی های نوینی را در این حین اتخاذ کنند.

در همین راستا، مجموعه اقداماتی را تدوین کرده ایم که در نهایت می تواند سودآوری شما به عنوان یک تاجر را به حداکثر برساند. آمار ارائه شده توسط شرکت های تحلیل داده نشان می دهد تاجرانی که تا به امروز از این اقدامات استفاده کرده اند، تا 27 درصد موفق تر بوده اند. حالا همراه با هم نگاهی به این مجموعه اقدامات می اندازیم تا مسیر تجارت شما با چین را بهتر ترسیم کنیم:

 

1. مشخص کردن قوانین گمرکی کشورهای مختلف

هر کشوری بر اساس الزاماتی که دارد، مجموعه قوانین گمرکی را تعیین کرده که برای هر محصول این قوانین منحصر به فرد می باشند. به عنوان مثال در کشور استرالیا تحت تاثیر شرایط خاص کشاورزی، واردات تمامی محصولات کشاورزی از جمله بذر و مواد مرتبط ممنوع می باشد. همین مسئله در مورد پوشاک در ترکیه صادق بوده که بازرگانان نمی توانند محصولات چینی را وارد این کشور کنند. در همین راستا به عنوان یک بازرگان در اولین قدم باید شرایط کشور مقصد را به درستی بررسی کرده و سپس نسبت به واردات محصول اقدام کنید.

 

2. بررسی قوانین چین 

پس از اینکه بازرگانان اطلاعات گمرک کشور مقصد را به درستی بررسی کردند، زمان آن میرسد که از طریق شرکت های واسطه نسبت به بررسی شرایط گمرک چین اقدام کنند. شرایط کلی اعلام می کند که چین به غیر از چند محصول استراتژیک، تمامی محصولات مورد نظر را اجازه خروج می دهد. در طی سال های اخیر استراتژی جدیدی را این کشور اتخاذ کرده که بر اساس آن امکان صادرات محصولاتی مانند طلا و بذرهای گیاهی خاص دیگر برای هیچ فردی میسر نمی باشد.

 

3. انجام تحقیقات بازاری دقیق

هنگامی که الزامات جدید گمرکی را بررسی کردید، زمان آن فرا رسیده تا محصولی را انتخاب کنید که نیاز اصلی بازار کشور مقصد می باشد. به عنوان مثال در کشور آذربایجان و شهر باکو تحت تاثیر افزایش گرایش به نگهداری از حیوانات خانگی نیاز به غذای پت بسیار زیاد است. همین مسئله به عنوان یک فرصت در نظر گرفته می شود و بازرگانان می توانند مواد غذایی و وسایل مورد نیاز بازی را برای حیوانات وارد کنند.

 

4. دسته بندی کالاها

تمامی محصولاتی که قصد واردات آن ها را دارید، زیر مجموعه سیستمی است که از آن به عنوان HS Code یاد می شود. تمامی بازرگانان باید محصولی را که انتخاب کرده اند در سیستم های جهانی بررسی کرده و کد مرتبط با آن را پیدا کنند تا از طریق آن نسبت به سورسینگ اقدام کنند. هنگامی که چهار مرحله ابتدایی را پشت سر گذاشتید، زمان آن فرا رسیده تا شما به عنوان یک بازرگان اقدام به انتخاب بهترین تولیدی یا تامین کننده کنید.

 

5. سورسینگ و منبع یابی دقیق

در دنیای دیجیتال امروز، بهره گیری از وبسایت های منبع یابی را باید به عنوان یکی از اصلی ترین روش ها در این زمینه قلمداد کنیم که می تواند حاشیه سود خوبی را برای بازرگانان به همراه داشته باشد. وب سایت هایی مانند علی بابا، Madeinchina و علی اکسپرس که سال های در زمینه فعالیت های تجاری B2B کار می کنند، از جمله مهم ترین نمونه ها در این زمینه هستند. شما می توانید بهترین تامین کنندگان را در این وب سایت ها مشاهده کرده و براساس عملکردی که پیش از این داشته اند، نسبت به ارزیابی آنها اقدام کنید.

در صورتی که قصد دارید از طریق بازرگانی سنتی این فرایند را دنبال کنید، ما به شما پیشنهاد می کنیم که از طریق شرکت های واسطه ای که در این بخش فعالیت می کنند، اقدام کنید. شرکت های مشاوره و توسعه کسب و کار که در چین فعالیت می کنند – تحت تاثیر سال ها فعالیت خود در این بازار – با مجموعه تامین کنندگانی آشنا هستند که نه تنها از نظر قیمت، بلکه از نظر کیفیت نیز بهترین کالاها را در اختیار شما قرار می دهند. باید در نظر داشته باشید که بحث منبع یابی از جمله مهمترین بخش هایی است که به عنوان یک بازرگان باید تمرکز داشته باشید که در نهایت حاشیه سود شما را مشخص می کند.

 

6. عقد قرارداد و ثبت سفارش 

پس از اینکه منبع مناسب را برای خرید خود مشخص کردید، حالا زمان آن فرا رسیده که همراه با یک شرکت حقوقی نسبت به عقد قرارداد با شرکت تامین کننده اقدام کنید. از آنجایی که در همکاری با چین وجود مسائل حقوقی می تواند بسیار چالش برانگیز باشد، بهتر است حتما یک فرد یا تیم مشاوره ای در کنار شما باشد.

 

7. مشخص کردن بهترین روش حمل و نقل 

پس از اینکه با شرکت تامین کننده قرارداد همکاری خود را ثبت کردید، از آنجایی که بسیاری از قراردادها در چین به صورت FOB بسته میشوند، بهتر است نسبت به انتخاب بهترین روش حمل و نقل اقدام کنید. در شرایطی که کشور مقصد دارای بندر تحویلی باشد پیشنهاد ما به شما این است که حمل و نقل دریایی را انتخاب کنید. ولی اگر قصد دارید محصول در کوتاهترین زمان به دست شما برسد، پیشنهاد ما استفاده از ارسال پستی و هوایی بوده که در بحث دراپ شیپینگ سودرسانی بسیار خوبی را نیز به همراه دارد. از جمله دیگر روش های ارسال بار از چین به کشورهای آسیای میانی و روسیه استفاده از حمل و نقل ریلی و کانتینری هست که بر اساس معیارهای مختلف می توانید یکی را انتخاب کنید. 

 

8. بررسی نهایی کالاها و ارسال بار به کشور مقصد

هنگامی که تمامی محصولات را به صورت دقیق خریداری کردید، باید یک شرکت واسطه را برای کنترل کیفیت محصول تولید شده انتخاب کنید. در این بین ما در شرکت پامیکا به عنوان همراه و شریک تجاری، تمامی مراحل بازرسی را به صورت دقیق انجام می دهیم تا شما با خیالی آسوده محصول نهایی را دریافت کنید. در نهایت، پس از اینکه بازرگان تمامی هزینه ها را به شرکت های واسطه پرداخت نمودند، زمان آن فرا رسیده تا نسبت به ارسال بار به کشور مقصد اقدام کنند. در این بخش از فرایند نیز ما در شرکت پامیکا همراه شما هستیم و کمک می کنیم کمترین میزان زیان مالی و زمانی به شما وارد شود.

نحوه واردات کالا از چین

نحوه واردات کالا از چین

به صورت کلی به منظور اینکه بتوانید محصولات مد نظر را از چین وارد کنید، چند روش مختلف وجود دارد. اولین و اصلی ترین روش را که پیش از این به شما معرفی کردیم، واردات سنتی یا مستقیم بود. ولی سه روش دیگر نیز وجود دارد که در ادامه برای شما معرفی می کنیم:

 

واردات مستقیم از چین

در این روش تمامی مسئولیت بر دوش خود بازرگان است و باید تمامی بخش ها را به صورت منظم پیش ببرد. این روش که نزدیک به 50 سال است در تجارت با چین مورد استفاده قرار می گیرد، در طی سال های اخیر – تحت تاثیر نکات منفی که وجود دارد – محبوبیت خود را از دست داده و جای خود را به روش های مدرن می دهد.

 

مزیت واردات مستقیم از چین معایب واردات مستقیم از چین
عدم نیاز به پرداخت هزینه مازاد هزینه بالای سفر به چین
امکان بررسی حضوری کالا و تامین کننده احتمال بالای کلاهبرداری
امکان مذاکره حضوری صرف زمان زیاد
بررسی شرایط داخلی و گمرک چین منبع یابی بسیار دشوار
آشنایی با بازارهای مختلف وجود مشکلات متعدد در کنترل کیفیت

 

واردات از طریق وب سایت های واسطه

پس از انقلاب دات کام در چین و ظهور دو وب سایت (علی بابا) و (ساخت چین) مسیر بازرگانی با این کشور همکاری وارد عرصه جدید شد و شرکت های تجاری یا بازرگانان اقدام به همکاری با این سایت ها کردند. این مسیر امروزه به عنوان بهترین روش واردات از چین در نظر گرفته می شود، ولی خالی از چالش نبوده و حتی باعث زیان های مالی نیز می شود. تجربه نشان داده برخی از افرادی که در این سایت ها فعالیت دارند، در ارائه محصولات، کم کاری یا کلاهبرداری می کنند که در نهایت سبب می شود بازرگان با زیان مالی روبرو شوند.

 

مزیت واردات از طریق وب سایت های واسطه معایب واردات از طریق وب سایت های واسطه
عدم نیاز به سفر چین احتمال بالای کلاهبرداری
امکان مشاهده آخرین تخفیف ها به صورت آنلاین مشاهده نکردن کالا به صورت فیزیکی
مذاکره آنلاین با تامین کننده وجود مشکلات متعدد در کنترل کیفیت
صرفه جویی زمانی عدم امکان بررسی شرکت حمل و نقلی
منبع یابی بسیار ساده  
دریافت تخفیف های فصلی  

 

واردات از طریق شرکت های واسطه

از آنجایی که چین را می توان به عنوان بهشت تامین کنندگان نامید، دسترسی به بهترین شرکت برای شما به عنوان یک چالش بسیار بزرگ به حساب می آید. از این رو وجود یک شریک تجاری در چین تمامی فرایند تجاری را تسهیل می کند. از نظر داده های بدست آمده توسط شرکت های تحلیل آمریکا و اروپا این روش علیرغم اینکه همراه با هزینه است، ولی به دلیل اینکه امکان دریافت محصول با کیفیت با قیمت مناسب وجود دارد، می تواند به عنوان بهترین روش واردات از چین قلمداد شود.

 

مزیت واردات از طریق شرکت های واسطه معایب واردات از طریق شرکت های واسطه
عدم نیاز به سفر چین پرداخت هزینه به شرکت های واسطه
امکان معرفی نماینده
عدم نیاز به مذاکره حضوری — 
صرفه جویی زمانی — 
منبع یابی بسیار دقیق و مطمئن — 
وجود یک نماینده در تمامی مراحل بارگیری — 
امکان بازرسی کیفیت محصولات توسط نمایندگان — 

 

دراپ شیپینگ از چین

یکی از مدرن ترین روش ها برای واردات محصول از چین، استفاده از روش دراپ شیپینگ است که در آن شما نیازی به دارا بودن انبار نگهداری کالا ندارید. این روش که بخشی از دیجیتال مارکتینگ به حساب می آید، میزان سوددهی بسیار خوبی دارد و از آن به عنوان پرسودترین روش در واردات خرده فروشی یاد می کنند. در این روش هر فردی می تواند سفارش یک محصول خاص رو از خریدار قبول کند و سپس با ثبت سفارش در یکی از سایت های چینی و ارائه محل دریافت دقیق نسبت به دریافت محصول اقدام کند. میزان سوددهی این روش تحت تاثیر عوامل مختلف می تواند متغیر باشد.

 

مزیت واردات از طریق شرکت های واسطه معایب واردات از طریق شرکت های واسطه
عدم نیاز به سفر چین تنها برای خرده فروشی مناسب است
عدم نیاز به معرفی نماینده عدم شخصی سازی محصولات
عدم نیاز به مذاکره حضوری امکان وجود تداخل در سفارش
صرفه جویی زمانی  
منبع یابی بسیار دقیق و مطمئن  
عدم نیاز به انباری دار  
ارسال پستی توسط تامین کننده  

 

بهترین کالا برای واردات از چین 

بهترین کالا برای واردات از چین 

از میان تمامی دسته بندی کالا که در دنیا وجود دارد، برخی از آن ها به حدی پر سود هستند که بسیاری از بازرگانان تمایل بیشتری را برای واردات آن ها در نظر دارند. این محصولات که بیشتر به عنوان کالاهای اساسی از آن یاد می شود تاثیر بسیار زیادی در چرخه زنجیره تامین دارد و می تواند به عنوان بخش عمده ای از فعالیت تجاری یک کشور به حساب بیاید. از این رو واردات این محصولات می تواند برای بسیاری از بازرگانان سود مستمر داشته باشد. از جمله مهمترین محصولاتی که در این بخش هستند، در لیست زیر آورده شده اند:

 

  •  لوازم جانبی تلفن همراه: بازار 100 میلیارد دلاری در سال 2024
  •  مد، لباس، کفش و کیف: یک بازار 159 میلیارد دلاری در سال 2024
  • دوربین های امنیتی: بازار 4.01 میلیارد دلاری در سال 2024
  •  پهپادها: بازار 1.5 میلیارد دلاری مورد انتظار در سال 2024
  • ظروف آشپزخانه: این بخش تقاضای رو به رشد زیادی دارد
  • کالاهای سازگار با محیط زیست: مانند کیسه های قابل بازیافت و ابزارهای خورشیدی
  • مراقبت های شخصی و لوازم آرایشی: شامل مراقبت از پوست طبیعی ارگانیک و جایگزین های مقرون به صرفه برای محصولات پیشرفته
  •  ابزار مو: مانند صاف کننده و فر کننده
  •  شارژرهای تلفن بی سیم
  • لامپ های رومیزی USB
  • آیفون تصویری: محصولی با تقاضای رو به رشد به دلیل افزایش نرخ جرم و جنایت
  • کیت آرایش مردانه
  • تجهیزات اداری خانگی: مانند کیبوردهای ارگونومیک و پایه لپ تاپ
  •  لوازم تناسب اندام: مانند بالاکلوا و اسنود برای ورزش در هوای سرد

 

حداقل سرمایه برای واردات از چین چقدر است؟ 

میزان سرمایه ای که یک بازرگان برای انجام فرایند تجاری نیاز دارد، به ارزش محصولات بستگی دارد و حتی روش بازرگانی نیز بر روی میزان سرمایه شما تاثیر دارد. به عنوان مثال برای دراپ شیپینگ یک بازرگان به بیشتر از 500 دلار در مراحل اولیه نیاز ندارد، ولی این در حالیست که برای تجارت مستقیم با چین بر اساس تجربه بازرگانان حداقل باید 1500 دلار را برای خرید و انجام فرایند گمرکی در اختیار داشته باشند. تحت تاثیر همین مسئله به عنوان یک بازرگان باید جوانب مختلف همکاری با چین را مورد بررسی قرار داده و سپس نسبت به واردات محصولات اقدام کنید.

 

بهترین راه‌ های واردات از چین

از میان تمامی روش هایی که تا اینجا برای شما معرفی کردیم، بدون شک استفاده از روش واردات از طریق شرکت های واسطه یکی از بهترین مسیرها در همکاری با چین می باشد. در صورتی که هنوز به سرمایه مورد نیاز برای این نوع فعالیت ندارید، ما پیشنهاد می کنیم از روش دراپ شیپینگ نسبت به واردات محصولات اقدام کنید. در اصل، انتخاب روش درست تا حد زیادی به خود بازرگان مرتبط بوده و باید عوامل داخلی و شرایط فردی را سبک و سنگین کنند.

 

پامیکا همراه شما در واردات از چین

ما در وب سایت پامیکا بر آن هستیم تا با ارائه سه پکیج متفاوت کمک کنیم بازرگانان در کشورهای مختلف از قاره استرالیا تا آمریکای شمالی بتوانند تمامی فرایند بازرگانی خود را دنبال کنند. در صورتی که قصد دارید با بهترین تامین کنندگان چینی در شهرهای مختلف همکاری تجاری داشته باشید، ولی هنوز شهر و مرکز مورد نظر را انتخاب نکرده اید، ما در مجموعه پامیکا مجموعه خدمات فوق العاده ای را برای شما در نظر گرفته ایم. به منظور مطالعه مقالات بیشتر می توانید به لینک های پیشنهادی که در زیر قرار داده ایم مراجعه کنید.

 

مقالات بیشتر در پامیکا:

بیشترین واردات از چین

درصد سود واردات از چین

گوانشی در واردات از چین

تحویل به موقع کالا در واردات از چین

اشتراک گذاری : 

اشتراک گذاری : 

مقالات مرتبط