صفحه اصلی » حداقل سرمایه برای واردات از چین ،نحوه محاسبه هزینه ها

حداقل سرمایه برای واردات از چین ،نحوه محاسبه هزینه ها

اسکناس 100یوانی چین

بسیاری از افراد برای کسب درآمد خوب تلاش دارند محصولات پر تقاضا را از کشور چین به صورت عمده وارد کرده و با یک حاشیه سود خوب به فروش برسانند. میزان بودجه ای که شما برای واردات از چین در نظر می ‌گرید تا حد زیادی حاشیه سود شما را نیز مشخص می کند. علاوه بر حاشیه سود، سرمایه اولیه می تواند بر روی انتخاب محصول، منبع یابی و روش حمل و نقل نیز تاثیر مستقیمی داشته باشد. اکنون در وب سایت پامیکا قصد داریم همراه با شما نگاه دقیقی بر روی میزان بودجه مورد نیاز برای واردات از چین بیاندازیم.

 

 

مراحل واردات از چین 

زمانی که در مورد واردات کالا از چین صحبت می کنیم بسیاری از افراد تصور می کنند که شما یک محصول را انتخاب کرده؛ به سادگی آن را وارد کرده و پول کلانی را بدست میارید. درست است که واردات از چین سود بسیار خوبی را برای شما به همراه دارد ولی لازمه اینکه شما در این تجارت به سوددهی خوبی برسید، باید بررسی دقیق مراحل واردات، منبع یابی و همکاری با شرکت های تجاری را نیز داشته باشید. به منظور اینکه شما با مراحل اصلی واردات محصولات از چین بهتر آشنا شوید در این بخش بر اساس تجربه تمامی مراحل را دسته بندی کرده ایم.

مراحل واردات از چین

 

مرحله اول: انتخاب محصول برای واردات

مرحله دوم: منبع یابی صحیح

مرحله سوم: خرید محصول

مرحله چهارم: مشخص کردن نحوه حمل و نقل کالا

مرحله پنجم: ترخیض کالا از گمرک

 

 

واردات چه کالاهایی سودآور است؟

زمانی که در مورد سودآوری یک محصول صحبت می کنیم عوامل متعددی مانند “نیاز کشور مقصد” و “میزان عوارض گمرک” تاثیر بسیار زیادی دارند. به عنوان مثال وارد کنندگان لوازم الکترونیکی در کشور ترکیه به دلیل قیمت بالای تعرفه گمرکی ترجیح می دهند کمتر محصولات الکترونیکی چین را وارد کنند. از این رو بسیاری از واردکنندگان کشور ترکیه ترجیح می دهند نسبت به واردات محصولاتی اقدام کنند که گمرکی بسیار کمی دارد و حاشیه سودشان بالا رود. همین مسئله در مورد کشورهای دیگر نیز صادق است و انتخاب محصول تحت تاثیر شرایط داخلی و نیاز بازار مشخص می شود. از این روست که انجام تحقیقات بازار مستمر می تواند بر روی تصمیمات تجاری شما نقش کلیدی بازی کند. با این وجود ما در این بخش قصد داریم بر اساس آمار ارائه شده توسط دولت چین سودآورترین محصولات را به شما معرفی کنیم:

کالاهای سودآور

  •       لوازم جانبی موبایل
  •       پوشاک
  •       اسباب بازی
  •       وسایل آرایشی و بهداشتی
  •       دکوراسیون خانه
  •       پوشاک کودکان
  •       وسایل آشپزخانه
  •       کاغذ
  •       مجسمه

 

هزینه های واردات از چین

همانند بسیاری از فعالیت های تجاری، واردات از چین نیز می تواند تحت تاثیر مولفه های مختلفی قرار گیرد. به عنوان مثال شهری که شما برای منبع یابی انتخاب می کنید می تواند بر روی قیمت اجناس عمده تاثیر داشته و حاشیه سود شما را نیز تغییر دهد. در این بخش قصد داریم همراه شما نگاهی به عمده مواردی که بر روی هزینه واردات شما تاثیر مستقیم دارند نگاهی انداخته و کمک کنیم بهترین تصمیم را در این زمینه اتخاذ کنید.

هزینه های واردات از چین

 هزینه‌های سفر به چین

تصور کنید قصد سفر به چین برای واردات کالایی را دارید؛ هزینه دریافت ویزا، بلیط هواپیما و از همه مهمتر اقامت می تواند بیشتر از هزار دلار شود. این در حالی است که شما می توانید با این میزان سرمایه واردات دراپ شیپینگ یا خرده فروشی داشته باشید. تحت تاثیر همین مسئله، بازرگانان با تجربه معمولا نمایندگان تجاری در چین انتخاب می کنند تا هزینه سفر به چین را از میان ببرند.

 

هزینه‌های بسته بندی و ارسال بار 

 روش های حمل و نقل کالا از چین تا حد زیادی می تواند کمیت محصولات سفارشی را تحت تاثیر قرار دهد. به عنوان مثال ارسال بار از طریق پست اکسپرس نه تنها بسته بندی گران قیمتی دارد بلکه پرهزینه ترین روش باربری در سراسر دنیا نیز به حساب می آید. هنگامی که شما در حال ثبت خرید خود هستید باید نسبت به روش حمل و نقل نیز با مشاورین باتجربه صحبت کرده تا کمترین هزینه را در این بخش پرداخت کنید.  

 

تاثیر مالیات و قوانین بر روی هزینه ها

در سرتاسر دنیا هزینه مالیات و گمرک می تواند بر روی حاشیه سود واردکنندگان محصولات تاثیر مستقیم داشته باشد. به مثال کشور ترکیه توجه کنید، این کشور برای اینکه ورود محصولات مشابه تولیدات داخلی خود را به حداقل برساند از تاثیر هزینه مالیات و گمرکی بهره گرفته که تا بدین لحظه نیز سود زیادی از این مسئله برده است. این مسئله در کشورهای دیگر نیز مشاهده می شود که به شدت بر روی حاشیه سود بازرگانان تاثیرگذار است.

 

دسته بندی سرمایه برای واردات از چین

بر اساس تجربه ای که ما در شرکت پامیکا داشته ایم سرمایه مورد نیاز برای واردات از چین را به سه بخش اصلی تقسیم می کنیم. واردات با بودجه کم، واردات با بودجه متوسط و واردات با بودجه زیاد. هر یک از این دسته ها شامل یک کمیت دلاری می شود و نحوه خرید شما را به شدت تحت تاثیر قرار می دهد.

دسته بندی سرمایه برای واردات

واردات با بودجه کم

این بودجه بیشتر برای واردات وسیله های کوچک و پرسود مانند قطعات یدکی یا وسایل جانبی موبایل مورد استفاده قرار می گیرد. در صورتی که شما بین هزار تا ده هزار دلار برای خرید محصولات در نظر داشته باشید (هزینه حمل را شامل نمی شود) این میزان را به عنوان بودجه کم در نظر می گیریم. این سرمایه برای اولین تعامل با چین بسیار مناسب است و به شما اجازه می دهد برآورد درستی از بازار در دست داشته باشید. بر اساس این بودجه، شما می توانید از طریق دراپ شیپینگ نیز برای خرید و خرده فروشی محصولات اقدام کنید.

 

واردات با بودجه متوسط

در این دسته بندی حداکثر بودجه 30 هزار دلار است (بدون در نظر گرفتن هزینه حمل و گمرک) و شما می توانید در این بخش محصولاتی مانند اسباب بازی، پوشاک، وسایل آشپزخانه و دکوراسیون ریز خریداری کنید.

 

واردات با بودجه زیاد

میزان بودجه ای که شما برای خرید در نظر می گیرید می تواند سوددهی شما را تحت شعاع قرار دهد. بسیاری از بازرگانان و شرکت های تجاری بودجه بالاتر از 30 هزار دلار را برای کشورهای توسعه نیافته و در حال توسعه بودجه ای زیاد در نظر می گیرند که می تواند برای خرید محصولات مختلف از جمله لپ تاب و موبایل مناسب باشد.  

 

نحوه تخمین هزینه واردات

تصور کنید شما در بخش واردات وسایل جانبی موبایل فعالیت می کنید. هزینه خرید گلس گوشی از چین از 3 سنت شروع شده و تا 1.4 دلار نیز متغیر است. شما اگر تنها 1000 دلار برای خرید در نظر داشته باشید در صورتی که اقلام 1 دلاری را خرید کنید می توانید 1000 عدد گلس را برای واردات خریداری کنید. در این بخش شما باید هزینه دو عامل دیگر یعنی حمل و نقل و گمرک را نیز محاسبه کنید. در صورتی که محصول شما از طریق دریا ارسال شود بین 20 تا 30 روز کاری طول می کشد تا محصول به دست شما برسد.

تخمین هزینه واردات

در صورتی که شما این محصول را از طریق پست اکسپرس ارسال کنید بین 4 تا 7 روز کاری محصول را دریافت می کنید. بر اساس برآوردها، هزینه ارسال از طریق پست هوایی بر اساس وزن و اندازه محاسبه می شود و شما باید تفاوت بین این دو گزینه را محاسبه کنید. در صورتی که هزینه باربری از طریق پست هوایی در ازای هر گلاس 5 سنت باشد و هزینه دریایی 1 سنت؛ شما باید برآورد کنید در شرایط دریافت سریع محصولات چقدر می توانید سود بیشتری داشته باشید. در علم اقتصاد و بازاریابی به این مسئله برآورد هزینه فرصت می گویند که می تواند سوددهی شما را به شدت تحت تاثیر قرار دهد.

 

نحوه واردات کالا از چین

در صورتی که برای اولین بار برای واردات محصولات از چین اقدام می کنید باید در نظر داشته باشید برای اینکه بهترین نتیجه را از این فعالیت تجاری داشته باشید سه روش پیش روی شماست. اولین روش که در جهان به عنوان کم خطرترین روش نیز از آن یاد می شود همکاری با یک شرکت تجاری مستقر در چین است. در این روش شما یک شرکت چینی را به عنوان نماینده خود در نظر می گیرید و آن ها نه تنها مشاوره بسیار دقیقی را در بحث مالیات، روش حمل‌ و نقل و منبع یابی می دهند، بلکه تمامی فرایند واردات را نیز تسهیل می کنند.

 

روش دوم که همراه با ریسک است خرید مستقیم از تامین کننده می باشد. در این روش واردکننده به منظور منبع یابی به چین سفر می کند و مستقیم با تولیدی یا فروشنده عمده ارتباط برقرار می کند. علی رغم اینکه این روش برای افراد سوددهی بسیار خوبی دارد، ولی ممکن است تحت تاثیر به وجود آمدن مشکلات حقوقی و یا تجاری قرار بگیرد. 

 

روش سومی که در طی 10 سال اخیر بسیار محبوب شده استفاده از وب سایت های فروش عمده مانند علی بابا هست که به شما در منبع یابی و خرید کمک می کند. این وب سایت ها با وجود اینکه فرایند خرید را تسهیل می کنند ولی از آنجایی که تنها به زبان چینی با شما ارتباط برقرار می کنند ممکن است روش مناسبی برای خرید به حساب نیایند. از این رو بسیاری از افراد که بودجه کمی در دست دارند ولی قصد دارند با همین سرمایه کم نسبت به خرید از چین اقدام کنند بهتر است با یک شرکت تجاری همکاری کنند.

نحوه واردات از چین

 واردات کم هزینه با پامیکا

ما در شرکت تجاری پامیکا بر آن هستیم برای شما تاجرین فرصتی را ایجاد کنیم تا با کمترین هزینه نسبت به واردات محصولات اقدام کنید. در صورتی که شما قصد دارید اطلاعات کاملی از هزینه واردات داشته باشید می توانید با کارشناسان ما در ارتباط بوده و از آخرین اخبار در مورد واردات اطلاعات کسب کنید. 

 

 

این مقاله را حتما بخوانید:

انواع روش خرید کالا از چین (سایت و بازارهای عمده فروشی)

 

اشتراک گذاری : 

اشتراک گذاری : 

مقالات مرتبط