صفحه اصلی » بهترین سایت های خرید از چین، راهنمای خرید عمده کالا

بهترین سایت های خرید از چین، راهنمای خرید عمده کالا

بهترین سایت های خرید چین، خرید عمده کالا بدون واسطه

ظهور ویروس کرونا نشان داد افرادی که قصد دارند از کشور چین خرید عمده انجام دهند، نیاز ندارند به این کشور مراجعه کرده و محصولات مد نظر را به صورت حضوری خریداری کنند. امروزه می‌توانید از طریق وب سایت‌های متعددی که تجار چینی راه اندازی کرده‌اند، تامین کننده مورد نظر خود را پیدا کرده و بر اساس بودجه و معیارهایی که در نظر دارید، خرید خود از کشور چین را انجام دهید. شاید بسیاری از ما فارسی زبانان وب سایت علی بابا را به عنوان اصلی ترین فروشگاه اینترنتی چینی بشناسیم، ولی در طی چند سال اخیر وب سایت های فروش عمده چینی به حدی گسترش پیدا کرده اند که بسیاری از تجار به دلیل کاهش هزینه ها ترجیح می دهند از این روش برای خرید خود استفاده کنند. از آنجایی که خرید از طریق وب سایت های آنلاین می تواند امر بسیار چالش بر انگیزی باشد ما در گروه بازرگانی پامیکا قصد داریم برای شما اطلاعات دقیقی از این سایت ها را تهیه کرده و سپس در بخش خرید از سایت ها مشاوره های لازم را ارائه دهیم ، با در ارتباط باشید. 

 

چرا باید خرید اینترنتی خود را از چین انجام دهیم؟

تجاری که فعالیت تجاری خود با کشور چین را از دهه 80 میلادی و پس از آن شروع کرده اند، هنوز بر این باور هستند که برای خرید محصول و پیدا کردن تامین کننده مطمئن باید به کشور چین رفته و به صورت حضوری اقدام به خرید کنند. این باور تا اواسط دهه اول قرن 21 نیز صادق بود، ولی با گسترش وب سایت هایی مانند علی بابا و علی اکسپرس این مسئله به کلی تغییر کرد و تجار خرید آنلاین عمده از چین را نیز در رویه کار خود قرار دادند.

سهولت پیدا کردن منبع در کنار روش های پرداختی متنوع در طی چند سال اخیر سهم خرید آنلاین از چین را بالا برده و انتظار می رود در طی 5 سال آینده، 90 درصد از کسب و کارهای چینی روی به فروش آنلاین محصولات بیاورند. علاوه بر این، دسترسی راحت به اطلاعات محصولات در کنار  امکان مقایسه، به شما این فرصت را می دهد تا بهترین تامین کننده را از طریق وب سایت های فروش چینی پیدا کنید.

بهترین سایت های خرید چین، خرید عمده کالا بدون واسطه

خرید از سایت های چینی چگونه است؟

وب سایت های چینی که در بخش عمده فروشی فعالیت می کنند، برای اینکه فرایند خرید شما کاربران را آسان کنند، از یک دستورالعمل بسیار ساده پیروی می کنند. زمانی که وارد وب سایت های مد نظر شدید، می توانید محصولات دلخواه  را جستجو کرده و سپس بر اساس معیارهای خود، تامین کنندگان را دسته بندی کنید. پس از اینکه فروشنده مدنظر را پیدا کردید، محصول را به سبد کالای خود اضافه کرده و در نهایت نحوه پرداخت خود را انتخاب میکنید. به منظور ثبت درخواست، باید از روش های پرداختی آنلاین مانند مسترکارت و ویزا استفاده نمایید. پس از اینکه خرید خود را تکمیل کردید، بر اساس کشوری که در آن حضور دارید، می توانید با شرکت های کارگو مذاکره کرده و نحوه ارسال محصول را نیز مشخص کنید. حسن خرید اینترنتی از چین، معرفی شرکت های باربری توسط وب سایت ها هست که بخش ارسال کالا از چین را تسهیل می کنند.

 

سایت های معتبر خرید از چین

تا اینجا در رابطه با مزیت های خرید اینترنتی عمده از فروشگاه های آنلاین چین با شما صحبت کرده ایم و حالا زمان آن رسیده که فرایند خرید خود را آغاز کرده و با بهترین سایت های فروش اینترنتی در کشور چین نیز بیشتر آشنا شوید.

1. سایت Alibaba.com

زمانی که در اواسط دهه 80 میلادی خرید از چین آغاز شده بود، موانع بسیاری مانند زبان چینی و عدم اعتماد سبب میشد بازرگانان برای خرید به این کشور سفر نکنند. در سال 1999 جک ما تصمیم گرفت یک سایت فروش عمده کالا را در چین افتتاح کند و بدین وسیله به عنوان واسطه ای بین فروشنده های چینی و بازرگانان دیگر کشورها عمل کند. علی بابا که به عنوان بزرگترین وب سایت فروش B2B در دنیا عمل می کند، نزدیک به 70 درصد از سهم فروش آنلاین چین را در اختیار دارد و شناخته شده ترین وب سایت در این عرصه می باشد. مرکز این وب سایت در شهر هانگجو است و حتی امکان مذاکره با فروشنده ها را نیز برای بازرگانان فراهم کرده است. در سال 2021 اعلام شد این وب سایت میزبان 20 میلیون فروشنده و خریدار از سرتاسر دنیا است که این رقم انتظار می رود تا آخر سال 2025 به 30 میلیون برسد

سایت Alibaba.com

2. سایت Made-in-China.com

از نظر زمانی اگر بخواهیم بررسی کنیم، وب سایت Made-in-China.com زودتر از علی بابا فعالیت خود را در این عرصه آغاز نمود، ولی بیشتر عملکرد داخلی داشت و در سال 2001 بود که این شرکت فعالیت بین المللی خودرا کلید زد. عمده محبوبیت این وب سایت به دلیل ارزیابی عملکرد تامین کنندگان است که علامت خاصی را برای تامین کنندگان معتبر در نظر گرفته است. نکته مثبتی که نظر بسیاری از کارشناسان را به خود جلب می کند، بحث پرداخت هست که وب سایت نوعی شبیه به LC بانکی عمل می کند.

سایت Made-in-China.com

3. سایت AliExpress

یکی از اصلی ترین زیر مجموعه های گروه علی بابا که بیشتر بر روی فروش عمده محصولات عمده حجم پایین تمرکز دارد. اگر بخواهیم نمونه مشابه این وب سایت را برای شما مثال بزنیم باید از وب سایت Ebay یاد کنیم که در آمریکا فعالیت می کند. مزیت رقابتی این وب سایت نسبت به رقباء، تضمین بازگشت پول شماست که نمونه آن در دنیا کمتر مشاهده می شود. از نظر قیمت محصولات ارائه شده در این وب سایت، نسبت به بازار حضوری بالاتر است ولی شما می توانید حجم بیشتری از بازار را در این وب سایت سفارش دهید. 

سایت AliExpress

4. سایت Bangood

این وب سایت فعالیت خود را از سال 2006 در هنگ کنگ آغاز نمود و در ابتدا تنها بر روی فروش محصولات کامپیوتری تمرکز داشت. پس از موفقیت در این عرصه بود که وب سایت بنگود توانست به شهرت خوبی رسیده و فعالیت های خود را گسترش دهد. بر اساس گزارش های رسیده از سرتاسر دنیا این وب سایت بالاترین سرعت ارسال محصولات را در میان تمامی وب سایت ها دارد. علی رغم اینکه محصولات ارائه شده در این وب سایت نسبت به دیگر سایت های این فهرست کمتر است، ولی خدمات منحصر به فردش آن را متمایز کرده است.

سایت Bangood

5.سایت DHgate

برای افرادی که تازه در بخش خرید عمده آنلاین فعالیت می کنند، استفاده از وب سایت های معتبری مانند علی بابا می تواند چالش بر انگیز باشد. از این رو ما به آن ها DHgate را معرفی می کنیم. این وب سایت که طراحی بسیار کاربرپسندی دارد، نزدیک به 30 میلیون محصول را فراهم کرده است. در این وب سایت می توانید تمامی کالاها را با قیمت بسیار مقرون به صرفه پیدا کرده و با شرکت های بسیار معتبر کارگو نیز در ارتباط باشید. جنبه مثبت این وب سایت، امکان خرید عمده با حجم بالا و کم است که یک مزیت رقابتی با دیگر وب سایت ها به حساب می آید.

سایت DHgate

6. 1688

عملکرد فوق العاده وب سایت علی بابا در بخش بین المللی سبب شد طراحان این وب سایت از همین دستورالعمل برای ایجاد بخش داخلی نیز الگو برداری کرده و وب سایت 1688.com را راه اندازی کنند. این وب سایت که به دو روش B2B و  B2C فعالیت می کند، تنها به زبان چینی خدمات رسانی می کند. بسیاری از افرادی که قصد دراپ شیپینگ از طریق این وب سایت را دارند، اظهار می دارند با وجود توانمندی در زبان چینی، امکان خرید از این وب سایت بسیار دشوار هست و کارکردن با آن مستلزم صرف زمان زیادی است.

سایت 1688.Com

7. سایت CJ Dropshipping

امروزه بحث دراپ شیپینگ در بازار جهانی بسیار محبوب شده و بسیاری از افراد نیز تلاش می کنند از این طریق برای خود کسب درآمد داشته باشند. یکی از اصلی ترین وب سایت هایی که به شما امکان این سبک از فعالیت را می دهد CJ Dropshipping هست که در طی 3 ساله گذشته توانسته سهم بسیار زیادی از این سبک تعامل تجاری را به خود اختصاص دهد. قیمت بسیار معقول در کنار همکاری با تامین کننده های معتبر سبب شده بسیاری از فعالان حوزه فروش آنلاین با این وب سایت همکاری تنگاتنگی داشته باشد. در طی چند وقت اخیر نیز این وب سایت بخش فروش عمده به مشتریان خود را نیز راه اندازی کرده که انتظار می رود سهم زیادی از این بازار را به خود اختصاص دهد.

سایت CJ Dropshipping

8. سایت Global Sources

از وب سایت هایی است که در بخش فروش B2B محصولات الکترونیکی و وسایل خانه فعالیت می کند. این وب سایت برای اولین بار  در سال 2004 میلادی در هنگ کنگ فعالیت خود را آغاز نمود و در ابتدا تنها اطلاعات دقیقی از محصولات و فروشنده ها را در اختیار شما قرار میداد. با محبوب شدن وب سایت، استراتژی عملکرد آن نیز تغییر کرد و امروز به عنوان یک واسطه تلاش می کند عمده فروشان مشهور چین را با خریداران آشنا کرده و به عنوان واسطه عمل کند.

سایت Global Sources

9.سایت Yaaku

یکی از وب سایت بسیار معتبر برای خرید پوشاک از شرکت های چینی است که این امکان را به شما می دهد تا از بهترین برندهای این کشور، محصولات با کیفیت را خریداری کنید. Yaaku.com بر اساس معیارهای مختلف، وب سایت خود را دسته بندی می کند و شما می توانید پوشاک زنانه ، مردانه و کودکانه را بر اساس قیمت و فروشنده دسته بندی کنید. نکته ای که بسیاری از تجار عنوان نموده اند، قابلیت مذاکره در وب سایت هست که امکان گرفتن تخفیف را نیز فراهم کرده است.

سایت Yaaku

 

 

مطلب زیر را هم بخوانید:

بازار ایوو (Yiwu) چین، معرفی بازارهای بزرگترین عمده فروشی جهان

بهترین شرکت واردات کالا از چین

اشتراک گذاری : 

اشتراک گذاری : 

مقالات مرتبط